Известие

Collapse
No announcement yet.

Трудно ускорява

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И като ти обадят 250лв за дебитомер,30лв за въздушен филтър и 20лв за работа и тя стана
    На Бош дебиломера 019 е 130лв
    Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++

Comment

А какво по-точно може да му се случи на дебитомера, че да му трябва гаранция?
      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Ако ди от Сф имам един нов такъв да пробваш. Кои ти прави диагностика?

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
          А какво по-точно може да му се случи на дебитомера, че да му трябва гаранция?
          Не знам,например да е ментак...
          Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Първоначално публикувано от viktorsterev Покажи съобщение
            И като ти обадят 250лв за дебитомер,30лв за въздушен филтър и 20лв за работа и тя стана
            На Бош дебиломера 019 е 130лв
            130? Аз нов го гледах 190 лева на Бош. Според мен не си струва да взема употребяван от Megaparts за 40-50 лева и да трябва да търся още един после.

---------- Post added at 13:34 ---------- Previous post was at 13:33 ----------

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
            Откачи буксата на дебитомера, покарай с изключен дебитомер и кажи как е.
            Сърдечно ти благодаря за идеята! Засега карам с този дебитомер, но до края на месеца ще взема нов. Отделно и от махането на катализатора ми живна още малко.. Плюс уж по-качественото гориво... Има живот в нея.

Comment

Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщение
              Не знам,например да е ментак...
              Да бе то в България всичко е менте. Хората сме менте най-вече.
              www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Първоначално публикувано от Pantheon Покажи съобщение
                130? Аз нов го гледах 190 лева на Бош. Според мен не си струва да взема употребяван от Megaparts за 40-50 лева и да трябва да търся още един после.

---------- Post added at 13:34 ---------- Previous post was at 13:33 ----------

Сърдечно ти благодаря за идеята! Засега карам с този дебитомер, но до края на месеца ще взема нов. Отделно и от махането на катализатора ми живна още малко.. Плюс уж по-качественото гориво... Има живот в нея.
                Не го закачай умрелия по-зле е за колата, карай си с разкачен и като си събереш парички слагай новия
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Вече си имаш 2употреба,130лв е с доволна отстъпка,а и да покриеш критерия за гаранция има още 2-3 подточки.
                  Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++

Comment

Не разбрах откъде си

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                      Не разбрах откъде си
                      От Плевен съм. Сложих си и Locaton.
                      Last edited by Pantheon; d.m.y г., 11:21.

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                        А за съединител мислил ли си?
                        Нещо не е наясно явно въпросния "майстор" и с диагностиката.
                        Тоя соленоид е в една друга бира.
                        Колега, я относо съединителя ако може да ме просветлиш. От известно време усещам едно трептене на педала. Без да го натискам... Само си слагам кракът на него и само, когато е на скорост и на високи обороти. Нормално ли е?

Comment

Колега, я относо съединителя ако може да ме просветлиш. От известно време усещам едно трептене на педала. Без да го натискам... Само си слагам кракът на него и само, когато е на скорост и на високи обороти. Нормално ли е?
                          До достигане на точката на отцепване/зацепване, не трябва да усещаш нищо. Това, което описваш обаче, може и да е предадена вибрация.
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Попринцип при съвсем леко натиснат педал на съединителя или при напълно натиснат не трябва да има вибрации, само ако го допреш леко с крака, което значи да убереш луфта на помпата се усещат леки вибрации, но това е предадена вибрация.
                            Fiat Bravo II 1.4 16v

Comment

Ти беше с дизел, нали> Ако си с дизел и съвсем леко натиснеш педала и усетиш треперене се готви за проблем

Comment

Наскоро смених съединител. На старият, в последните дни от експлоатацията му, усещах една доста силна вибрация щом обера луфта на педала. При мен най-вероятно е било от лагера, защото след смяната на пълен комплект (притискателен и феродов диск + аксиален лагер) всичко заспа. Може би и при теб става въпрос за същото.
                                Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
                                GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)

Comment

Working...
                                X