If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Откачи буксата на дебитомера, покарай с изключен дебитомер и кажи как е.
Сърдечно ти благодаря за идеята! Засега карам с този дебитомер, но до края на месеца ще взема нов. Отделно и от махането на катализатора ми живна още малко.. Плюс уж по-качественото гориво... Има живот в нея.
130? Аз нов го гледах 190 лева на Бош. Според мен не си струва да взема употребяван от Megaparts за 40-50 лева и да трябва да търся още един после.
---------- Post added at 13:34 ---------- Previous post was at 13:33 ----------
Сърдечно ти благодаря за идеята! Засега карам с този дебитомер, но до края на месеца ще взема нов. Отделно и от махането на катализатора ми живна още малко.. Плюс уж по-качественото гориво... Има живот в нея.
Не го закачай умрелия по-зле е за колата, карай си с разкачен и като си събереш парички слагай новия
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
А за съединител мислил ли си?
Нещо не е наясно явно въпросния "майстор" и с диагностиката.
Тоя соленоид е в една друга бира.
Колега, я относо съединителя ако може да ме просветлиш. От известно време усещам едно трептене на педала. Без да го натискам... Само си слагам кракът на него и само, когато е на скорост и на високи обороти. Нормално ли е?
Колега, я относо съединителя ако може да ме просветлиш. От известно време усещам едно трептене на педала. Без да го натискам... Само си слагам кракът на него и само, когато е на скорост и на високи обороти. Нормално ли е?
До достигане на точката на отцепване/зацепване, не трябва да усещаш нищо. Това, което описваш обаче, може и да е предадена вибрация.
Попринцип при съвсем леко натиснат педал на съединителя или при напълно натиснат не трябва да има вибрации, само ако го допреш леко с крака, което значи да убереш луфта на помпата се усещат леки вибрации, но това е предадена вибрация.
Ти беше с дизел, нали> Ако си с дизел и съвсем леко натиснеш педала и усетиш треперене се готви за проблем
Наскоро смених съединител. На старият, в последните дни от експлоатацията му, усещах една доста силна вибрация щом обера луфта на педала. При мен най-вероятно е било от лагера, защото след смяната на пълен комплект (притискателен и феродов диск + аксиален лагер) всичко заспа. Може би и при теб става въпрос за същото.
Comment